12 февруари 2010 г.

пай с ябълки


продукти:

бисквити
разтопено масло
пр.мляко
ябълки
канела
орехи
3 яйца
1ч.ч.захар
1 непълна ч.ч.брашно
1/2ч.ч.олио
1ванилия


Намазва се хубаво тавичката/ в която ще печеш/ с разтопено масло.Нареждат се бисквити,които са потопени в пр.мляко. Отгоре нареждаш нарязани на резанчета ябълки обелени,ръсиш с канела,отгоре счукани орехи и най-отгоре заливаш с разбити 3 яйца с 1ч.ч.захар, 1 непълна ч.ч.брашно,1/2ч.ч.олио и 1ванилия.Печеш до готовност.

И разновидност на сладкиша:

Няма коментари:

Публикуване на коментар