14 март 2011 г.

торта- капучино(с нес кафе)



3 готови блата
1сладкарска(животинска) сметана
1заквасена сметана(400гр)
1пак. пудинг на д-р Йоткер без варене с 300мл. пр.мляко
125гр. меко масло
захар
ванилия
нес кафе
сок от компот с малко ром за напояване на блатовете
сладко от портокали
малко орехи

крем

разбиваш поотделно заквасената сметана със захар на вкус, отделно сладкарската(животинска) сметана ако е нужно със захар + нес кафе малко, отделно пудинг на д-р Йоткер без варене с 300мл. пр.мляко,отделно мекото масло с малко захар.След което съединяваш всичко много внимателно с шпатула бъркаш, като следиш температурите на всички неща да са изравнени , за да не се пресече крема.
Всеки блат сиропираш леко отгоре сладкото орехите и крема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар