11 февруари 2010 г.

макаронена салата


продукти:
макарони(колкото може по-дребни)1ч.ч.
бекон около 50гр.
пил.филе/или някакав колбас/
кисели краставички
кисели моркови
грах
царевица
гъбки 2-3
кълнове/соеви/ 1 шепа
за заливката:
майонеза 1
горчица 1ч.л.
кетчуп 1ч.л.
соев сос 1с.л.
чесън 1-2ск.пресован
за поръсване:
фастъци /начукани,не млени/

Продуктите /които са за рязане/ се нарязват на тънки пръчици.
В загрят сух тиган запържваш до хрупкавост бекона.Изваждаш и в същата мазнина запържваш и кълновете.Щом изстинат ги привавяш към останалите продукти.
Забъркваш продуктите за заливката и добавяш към основната маса.Разбъркваш и поръсваш обилно с ядките.
P.S -Майонезата в салатата не трябва да е много/не като за руска/.

Няма коментари:

Публикуване на коментар