Необходими
продукти
· извара - 250 г
кашкавалена или 2 пакетчета сирене "Крема”
Начин на приготвяне
За подложката се
разтопява 100 г масло, което се обърква с натрошените на едро бисквити.
Разстила се на равномерен пласт. Пригответе почистените от костилки череши.
Може да поръсите и някакви ядки върху бисквитите.
Изварата пасирате с
омекналото масло и млякото. Разбитите със захарта яйца се добавят постепенно
към изварата. Ароматизира се с ванилията, омесва се с черешите и се излива
върху бисквитения блат.
Сладкишът се пече в
умерена фурна около 30 минути на 175ºС и 15 минути на 150 градуса.
*Аз добавих на черешите канела. Върху черешите нарязан шоколад и върху заливката нарязани бадеми.
Няма коментари:
Публикуване на коментар