14 януари 2012 г.
Зеленчукови шишчета
Продукти:
1 глава кромид лук – разрязана на четвъртинки
2 тиквички – нарязани на кръгчета и на половинки
2 червени чушки – изчистени и нарязани на правоъгълничета
250гр. гъби
за маринатата:
2 с. л. зехтин(олио)
1 скилидка прясно накълцан чесън
2 с. л. сос Уорчестър
4 с. л. соев сос
1 ч. л. накълцан естрагон
Приготвяне:
Разбъркваме продуктите за маринатата. Сипваме лука, тиквичките и чушките в купа и ги заливаме с нея. Слагаме купата в хладилника за около час и половина. След това нанизваме зеленчуците на шишчета, които предварително за киснали във вода, за да не изгорят на грила. Всяко шишче се пече по 4-5 минути на страна.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар